RSS
Blog ini adalah catatan AKU dalam menjalani hidup. Hak AKU untuk menulis, Hak anda untuk membaca dan Hak anda untuk komen. TERIMA KASIH kerana menyinggah, membaca dan meninggalkan komen.

Hari Pertama Kursus Induksi

19/07/10 hingga 29/07/10, Hotel EDC, UUM Sintok Kedah.


Penginapan....bagus dan selesa.

Makan............bole la.

Peserta...........76 orang kakitangan kesihatan seluruh negeri Kedah.


Oh ye, ada sorang peserta ni, LELAKI la...sekali tengok, macam kenal. Pastu bila ingat-ingat balik, aku jumpa dia kat Jabatan Kesihatan Negeri masa aku nak lapor diri. Time tu dia nak mintak penangguhan. Sempat gak la borak sikit-sikit. Dia yang tegur aku dulu.hehehe..

Mamat ni SMART...HENSEM...sedap mata memandang la...hehehehe

Nak tegur tapi segan. Macam la dia nak ingat aku. Jumpe pon bulan Februari yang lepas.

Tengok la camne nanti...9 hari lagi~



naDDy: bukan nak cepat 'confirm', tapi nak tambah ilmu~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 CoMMeNT:

feyda said...

oit...dh induksi?
jgn luper follow me...huhu

fndrocka said...

pernah ada seminar gak kat EDC...cantik jugaklah temptnya