RSS
Blog ini adalah catatan AKU dalam menjalani hidup. Hak AKU untuk menulis, Hak anda untuk membaca dan Hak anda untuk komen. TERIMA KASIH kerana menyinggah, membaca dan meninggalkan komen.

Angkut


Ni barang-barang yang akan aku bawak ke Kedah esok. Ade lagi satu beg isi laptop dan beberapa pasang kasut. Melampaukah?

Aku tak tau balik bila plak, sebab tu aku angkut barang-barang yang aku perlukan nanti. Nak beli, duit. So, angkut saja.

Dalam luggage ada pakaian.
Dalam beg atas luggage tu ada hanger, iron, toiletries ( tul ke eja?)
Dalam beg camping tu ade baju untuk pakai 2-3 ari.
Dalam kotak ade buku-buku.
Atas kotak, buku la. Kan dah nampak...ish~
Meja tu bukan nak bawak sekali, tapi aku malas nak alih time amik gambar.

Esok awal-awal pagi nak bertolak. Kat sana tak tau dapat online ke tak. Nak beli broadband, usha-usha tadi, maxis je yang ade coverage. Tapi tak tau bila nak beli. So, aku akan rindu nak blogwalking, chatting, dan -ing2 yang lain.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

8 CoMMeNT:

zati_nadia said...

~_~..woah...^0^...

zati pon bawak jer buku yang ats kotak tue...tp smpi skang x bukak2 lg...still dalam kotak...udahla dlm kotak...kotak tu plak still dalam bonet keta lagi..ish3X..pe nak jadi nih...hohoho...^_^

paiseh said...

wah!!! jadi misi juga~
wis yu lak!!

Ah Fatt said...

jangan beli maxis broadband

renbow kaler said...

ai..rasa2 kat kdh ada celcom pn ada coverage...

balqissy said...

ko tgk dulu line kat sane mane yg bagus. kang baru usha broadband. tp, kalo aku prefer streamyx. haha

ayampinko said...

gud luk..sowie lambat.. jalan jem

abangpit said...

good luck!

yusuf mujahidin ™ said...

hati2...