RSS
Blog ini adalah catatan AKU dalam menjalani hidup. Hak AKU untuk menulis, Hak anda untuk membaca dan Hak anda untuk komen. TERIMA KASIH kerana menyinggah, membaca dan meninggalkan komen.

Bayi-bayi zaman sekarang

aku tak tau nak cakap ape dah....













last but not least....versi wife phua chu kang



comel kan? hehehehehe


naDDy: korang jangan make-over anak atau anak buah korang plak pasni.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 CoMMeNT:

balqissy said...

hahha. comel gile~ mane mak dia dpt ni? ;)

Ries Lee said...

aduh. mcm doll lah.

Firol said...

habis budak tu dikerjakan

Kojack de Alloohaa said...

wahaha..comelnya..rsa tmpor2 pipi bebudak ni

•·.·´¯`·.·• naDDy •·.·´¯`·.·• said...

balqissy: mak dia yang buat.


Ries Lee: dolah ke? doll?


Firol: tau takpe.


Kojack: ade plak nak tampor2.sian ar..