RSS
Blog ini adalah catatan AKU dalam menjalani hidup. Hak AKU untuk menulis, Hak anda untuk membaca dan Hak anda untuk komen. TERIMA KASIH kerana menyinggah, membaca dan meninggalkan komen.

happy busy

biarlah busy mane pon keje, banyak mane pon kje kita, tapi kalau keje dalam keadaan happy, tenang, ada kerja berpasukan, mesti tak rasa beban keje tu. balik lambat pon takpe.


TAPI...


kalau keje tak banyak, tapi keadaan tegang, suasana kerja tensen, buat kerja sendiri-sendiri, mesti rasa macam kerja tu beban sangat. rasa nak balik keje cepat-cepat.


kadang-kadang kita boleh tahu macam mana suasana kerja yang akan kita hadapi dengan mengetahui sikap rakan sekerja kita.


naDDy: korang?

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 CoMMeNT:

Bijen M. said...

Kerja main Fesbuk!
Ha ha ha.

d' azali said...

sejibik la kita..
company tmpt kite keje kalu wat hal leh saba le sket, tp kalu work env' pon mcm hampeh tu yg lemau tu!

Ries Lee said...

sama saja macam situasi aku.
bezanya aku bz dan kerja dalam keadaan tertekan. tak tahanlah hari2 macam ni..rasa nak lari.