RSS
Blog ini adalah catatan AKU dalam menjalani hidup. Hak AKU untuk menulis, Hak anda untuk membaca dan Hak anda untuk komen. TERIMA KASIH kerana menyinggah, membaca dan meninggalkan komen.

berita baik ke?

entri ni untuk sesiapa yang memohon jawatan di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA)...termasuk la aku...berita baik ke buruk ke...lu pikir la sendiri...wa punya kapla suda pening...

[:: Petikan Kosmo arini ::]

naddy: sejauh mana kesahihan berita ni? itu yang kita nak tau...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 CoMMeNT:

Afif Zainuddin said...

entah la gov ni..
sekejap buang orang~
pastu nak amik balik~
kejadah ape la..
wat sakit hati jek..
50 000 orang yg kena buang dari gov akhir tahun lepas tu still ramai yg xdapat keje lagi~
isk3~

hysMan.. said...

50,000 jawatan tu suma da berpenghuni..
kabel lorr....
hanya megahan semata2...
barangkali laa..
tak baek nuduh2..juz tink +ve maa..
hehee..

naDDy said...

afif: dorang dok atas, senang-senang la buang orang.kita yang kat bawah ni terseksa. dipijak-pijak (adeh...adeh...)

hysMan: ye ke? cemane ni..takde kabel..kabel car bole tak? kabel letrik ke?

StingRay said...

teringat bila aku kena interview dengan gomen dulu..haha

naDDy said...

StingRay: nape lak? apekah yang terjadi?