RSS
Blog ini adalah catatan AKU dalam menjalani hidup. Hak AKU untuk menulis, Hak anda untuk membaca dan Hak anda untuk komen. TERIMA KASIH kerana menyinggah, membaca dan meninggalkan komen.

Lembaga

malam ni aku bertolak ke USM Kubang Kerian, Kelantan untuk amik exam Lembaga....lembaga ape? Lembaga Jururawat Malaysia...

**************************

"aik...kata dah abis blaja.exam ape lagi"

"yang tu exam universiti. untuk dapat ijazah. ni exam untuk dapat lesen"

"lesen? lesen ape plak?"

"lesen untuk mempraktikkan ape yang dah blaja. macam doktor...nurse pon kena ada lesen gak."

"oOoOo...kalau tak lulus exam ni cemane?"

"kalau tak lulus ni, leh amik lagi sekali."

"kalau tak lulus lagi?"

"kalau tak lulus lagi...tak leh jadi nurse la. sia-sia la belajar 4 tahun. kena kerja lain la plak"

"oOoOo.. good luck la eh!"

"oKey...mekasih"

**************************

Exam ni serentak seluruh Malaysia... 23 Jun 2009...8 pagi...

kepada kawan-kawan yang seangkatan denganku...SELAMAT MENJAWAB DENGAN BETUL...lulus pon jadi la...

naDDy: semoga selamat segala-galanya!!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

10 CoMMeNT:

haruan tasek said...

mungkin ko satu brand dengan adikku Diana Lapai Kenal ke

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

Goodluck sis...jadi nurse jgn garang-garang...hehehe

naDDy said...

haruan tasek: memang kenal pon. satu brand la ni...luffy ke ni?

Mohd Fakhrurazi Jamaludin: thanks...insyaAllah

Monkey D Luffy said...

samalah dengan adik aku

hehehe

naDDy said...

hahaha...dah agak dah.orang yang same

paraxixth said...

wah...takut nye.anda mengingat kan saya akan pada suatu hari tu jumpa lembaga..





lembaga air perak

naDDy said...

fuuuhhh....takot tu...

sebab tak bayar bil ke?
atau
sebab tak suka air? kamben kah?

ho ho ho

FdausAmad said...

Kenduri di blog gua masih berjalan..nak merasa datang saja..

StingRay said...

exam untuk amik lesen blog ada?

=)

naDDy said...

FdausAmad: ape lauk kenduri nye?

StingRay: lum ade lagi.leh la cipta.