RSS
Blog ini adalah catatan AKU dalam menjalani hidup. Hak AKU untuk menulis, Hak anda untuk membaca dan Hak anda untuk komen. TERIMA KASIH kerana menyinggah, membaca dan meninggalkan komen.

tah ape-ape tah

ni entri pertama lepas lembaga menyerang aku

kenapa aku tak update blog? aku tak online ke? aku busy ke? aku tension sebab lembaga tu hampir2 membunuhku ke?

aku online...aku tak busy sangat pon...dan lembaga itu tidak membunuhku....

tapi aku MALAS

MALAS mahu mengupdate blog tapi RAJIN blogwalking

********************

ramai yang tanya pasal exam lembaga tu..aku kata: "okeylah, jawab je.betul salah belakang kira.aku dah buat yang terbaik (terbaik kah?)

habis exam lembaga, aku sibuk dengan majlis perkahwinan abang aku. abang aku yang kawin, aku yang sibuk? hahahaha..buat-buat sibuk je.

majlis berjalan dan berlari dengan baik walaupun ada sedikit kekalutan di sebabkan ramai orang yang datang.

aku jemput beberapa je kawan aku sebab ni majlis abang, bukan majlis aku. dan yang datang Azira sorang je. Terima kasih sebab datang dan yang tak datang, aku faham masalah kamu.

[:: tak pasal-pasal azira (kanan) glamer ::]

********************

aku dah tak jaga faiz...dan aku tak dapat keje lagi.

ada tawaran kerja tapi aku tolak. sebab kalau lari dari kontrak selama 2 tahun, kena bayar 5ribu. kalu aku lari dari kontrak JPA, kena bayar 100ribu...so how?

sekarang ni dok umah jadi penganggur terhormat

rasa macam apa je hidup camni. tak menyumbang langsung. menghabiskan lagi ada la.

bila aku nak keje ni?

semangat hidup sudah berkurang !!!

********************

naDDy: adehhhhhhhh....tulunnnnnnnn........

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

9 CoMMeNT:

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

Hahaha...100 ribu?...gila ah...

zati_nadia said...

Assalamualaikum umi..

huhu..nak dtg ari tu..tp dh overtime la..sampai kl dr melaka pun dah kul 8mlm. Nway..selamat pengantin baru buat umi..OPS!..buat abang umi...ehe..^_^

Wassalam..

naDDy said...

Mohd Fakhrurazi Jamaludin: lum gila lagi.kalau dah kena bayar, baru gila...

zati_nadia: waalaikumussalam. takpe. aku paham..opsss!!

hajar said...

knape umi tolak?dpt offer kt mana?yg perlis tu ke?

naDDy said...

hajar: sebab kontrak dia 2 tahun.klu lari dari kontrak, kena bayar 5 ribu.

haruan tasek said...

macam tu ke lari kontrak kena bayar....

naDDy said...

haruan tasek: lari ke langgar ke...sama la tu..awal menjengah?

Afif Zainuddin said...

apa la yg nak dirungsingkan..
cari je tanah yg semak kat belakang umah tu..
pegi berkebun~
hahaha~
=P

naDDy said...

afif yang kononnya baik: dah takde semak dah.dah jadi kebun awal-awal.idea anda terlambat ar.