RSS
Blog ini adalah catatan AKU dalam menjalani hidup. Hak AKU untuk menulis, Hak anda untuk membaca dan Hak anda untuk komen. TERIMA KASIH kerana menyinggah, membaca dan meninggalkan komen.

semalam aku happy sebab nak tunggu arini tiba.


tapi bila arini tiba, aku sedih.


lepas beberapa sms, call dan perbincangan, aku gembira kembali...


tapi mungkin tak segembira sebelum ni.


mudahnya perasaan berubah. dalam beberapa kelipan mata je. sebab kelip sekali, pasti berkelip lagi.so beberapa la...huhu...


naDDy: jiwa kacau~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 CoMMeNT:

Mr Black gagak said...

main kelip2 nak..huhuuh

naDDy said...

kelip2 yang menyala tu ke kelip2 mata? kompius di sini...