RSS
Blog ini adalah catatan AKU dalam menjalani hidup. Hak AKU untuk menulis, Hak anda untuk membaca dan Hak anda untuk komen. TERIMA KASIH kerana menyinggah, membaca dan meninggalkan komen.

mane tahan

arini genap 3 minggu

minggu depan masuk 4 minggu

dalam surat tu kata, kalau dah sebulan aku kena tuntut

4 minggu tu sebulan la kan?



aku bukan ape

risau...risau sangat-sangat

hidup tak keruan MySpace

bukannya murah, bukannya senang aku dapat 'dia'

baru je 6 bulan, dah jadi camtu.


sekarang 'dia' tercampak tah kemana

bapa banyak tangan dah pegang dia

aku rindu 'dia'

rindu sangat-sangat


kalau aku leh duduk senang hati MySpace , takpe la~

sampai bila?

aku mana tahan






MySpace

arrrrgggghhhhhh































oh GBS service centre, bila SE w910i aku nak siap?





naDDy: gambar je la yang ada.ni pon Uncle Google bagi~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 CoMMeNT:

EN.ROBOT said...

nak baru agaknye tu,.,.hehe~

Afif Zainuddin said...

beli baru jela~
iPhone ke..
hahahah~
aku pun pkai yg stok bleh taip mesej je kot.. =p

Jard The Great said...

beli je la henfon baru..ehehe

naDDy said...

amboi...sume suh beli baru..duit pelis~

kakuna_daisy said...

hehehe...henpon kite same la...ekekeek....

naDDy said...

kaler pon sama ke?

kakuna_daisy said...

tak, me pearl white...hehehh..