RSS
Blog ini adalah catatan AKU dalam menjalani hidup. Hak AKU untuk menulis, Hak anda untuk membaca dan Hak anda untuk komen. TERIMA KASIH kerana menyinggah, membaca dan meninggalkan komen.

ehem...ehem...

nak bagitau 2 perkara je:

  1. Aku dah tukar layout. Jadi la camni, yang korang tengok ni la. Lama gak nak pilih template yang berkenan di hati. Lepas godek-godek, jadi la camni. Terima kasih Blogger Template .
  2. Domain aku pon dah bertukar. Tengok atas sket. Kat address bar tuuu...

MySpace



tak rugi jenjalan kat blog orang. macam-macam ada. tapi kalau yang free je la. kalau busy tu, pepandai sendiri la.



naDDy: dua tiga hari ni cuaca panas, nak berhibernasi pon kurang menyenangkan~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 CoMMeNT:

bias® said...

panas lah bes tido.

EN.ROBOT said...

hehe,..,mcm kad kawen lah,.,.
kompang di palu, pengantin baru.,.,
kepak kepung kepak kepung.,.,,~

zati_nadia said...

Subhanallah...cunnyer blog ko umi...mabruk2! ^_^

naDDy said...

bias: tak!

En. Robot: pulak dah~

zati_nadia: tenkiu2...