RSS
Blog ini adalah catatan AKU dalam menjalani hidup. Hak AKU untuk menulis, Hak anda untuk membaca dan Hak anda untuk komen. TERIMA KASIH kerana menyinggah, membaca dan meninggalkan komen.

Aku memang tak boleh di harap

....eh bukan...bukan...

Aku memang tak berharap. Aku memang tak berharap untuk lulus intebiu SPA aritu. Masih ingat entri ketidakpuashatian ni. Yela. teruk gak aku kene hentam. Dan patah semangat aku dibuatnya. Sampaikan nak apply private hospital lain pon takde semangat. Nak update blog pon takde semangat.hehe..

Tapi semalam, keputusan intebiu aritu keluar. Kat website SPA tulis 11 Disember 2009, tapi semalam kawan aku sms bagitau keputusan dah keluar. Balik je keje, aku terus on laptop dan cek keputusan.

Dan ini yang aku dapat


Aku di tawarkan untuk 2 jawatan. Alhamdulillah dapat jawatan yang aku nak iaitu Nurse U41. Kawan aku yang di suruh apply balik tahun depan pon lulus intebiu ni. Tapi dia dapat jawatan pengajar nurse U41. Dan ramai lagi coursemate yang intebiu aritu berjaya. Syukur sangat-sangat.

Selepas difikir-fikirkan semula, mungkin penemuduga saja nak uji aku masa intebiu aritu atau dorang memang kene terima aku sebab aku penah di taja oleh pihak dorang.

Ape-ape pon, aku BERSYUKUR sangat-sangatttttttt.


naDDy: tunggu surat tawaran dari kementerian kesihatan plak. kemane aku akan di campak?

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

10 CoMMeNT:

imHepPie said...

tahniah laa..nnti ley blanja aku mkn haha

Husna Z.A., 2009 said...

syukurla mi, tahniah, sume mangsa2 pengeboman iaitu kekawang kite telah mendapat hak mereka sempena bulan zulhijjah yang penuh pengorbanan ini..

pakcik kordi said...

wow!nadd!tahniah beb!yeah!!aii know u mst dpt punye!!!

so jom la mkn2!kah kah kah!ehh..gurau maa....=p

Ries Lee said...

tahniah akak misi..

Jard The Great said...

hehe.. mmg saja jer diorg tu.. tny mcm2..

last2 diorg terima gak

mcm kes aku gak..

nways.. COngratzz!!!

Fatt Chin Choy said...

murah rezeki korang
tahniah

fndrocka said...

sangat baguss...tahniah lah sangat,jgn malas2

Ganggaru Cuppycake said...

congrats umi...sma2 la kt berusaha jdk nurse..aha

abangpit said...

mungkin akan di campakkan ke sabah or sarawak.. :P

•·.·´¯`·.·• naDDy •·.·´¯`·.·• said...

imHepPie: aku belanja, ko bayar tau.


Husna: hehe..mangsa pengeboman yang terselamat la kirenye nih.


pakcik kordi: jom2..pakcik belanja ok?


Ries Lee: akak ke?


Jard: owh~


Fatt: mekasih


fndrocka: kalau termalas takpe kan?


Ganggaru: yups!


abangpit: mungkin jugak..