RSS
Blog ini adalah catatan AKU dalam menjalani hidup. Hak AKU untuk menulis, Hak anda untuk membaca dan Hak anda untuk komen. TERIMA KASIH kerana menyinggah, membaca dan meninggalkan komen.

kasut putih

dulu sekolah, pakai kasut putih.

sekarang keje, pon pakai kasut putih.

dulu time abis sekolah, ingatkan dah tak payah pakai kasut putih.

tapi sekarang bila keje, kene pakai kasut putih.

dulu time skolah, kasut kene sapu kapur kasut. bagi putih melepak.

sekarang time keje, tak payah kapur. cuci je. tapi tu pon kadang-kadang malas..hehehe



cakap pasal kasut sekolah, dulu aku jahat...eh..nakal.

time form 2, aku suke masukkan kasut sorang budak pempuan ni dalam kasut budak lelaki ni. kelas kitorang pakai tikar getah, so kene bukak kasut susun kat belakang kelas. aku yang takde keje, masukkan kasut budak pempuan ni dalam kasut budak lelaki tu. kasut budak pempuan ni saiz 1 kot. sebab memang kecik gile. dia pon kecik orangnya. dan kasut budak lelaki tu besar, saiz 8 ke 9 ke 10 tah. aku pon tak ingat. so, bila nak keluar kelas, budak perempuan ni menggelabah la cari kasut dia. aku dengan membe dok gelak-gelak je kat meja. bila dah kesian, aku pon tunjuk kat mana kasut dia.hehehehehe...

lagi satu, aku suke sepak kasut orang jauh-jauh. contohnya pegi surau, kene bukak kasut kan? bila nak pakai kasut, aku pakai kasut aku cepat-cepat, pastu aku sepak kasut membe aku jauh-jauh.dia kejar,aku sepak lagi. membe yang sporting, ok je.membe yang tak sporting, hangin semacam...hehehehehe...

jahat kan aku? eh...eh...nakal...


naDDy: rindu time sekolah~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 CoMMeNT:

Adziim said...

haha~
mmg nakal btul.
kesian dak ppuan tu.

dude said...

nakalnyerrrr....

Bijen M. said...

Ish ish ish.

•·.·´¯`·.·• naDDy •·.·´¯`·.·• said...

Adziim: gurauan manje la.


dude: itu baru sikit.


Bijen M: kenapa?

vv/gtb said...

HAHAHAHAHAHAHA....
kesian aimi aqilah ko masukkan dia kat kasut abie yang besaiz gergasi tu weyh..HAHAHA.. umi memang nakal pun..sangat nakal..dengan kasut kasut aku sekali dia sepak jauh jauh.. GILE WEYH.. rindu sangat.. aku ingat lagi.. dok aku kusyuk study kot.. ko tarik kasut aku diam diam (sebab aku kan suka bukak kasut) pastu campak kat koridor jauh jauh.. masa form 4 kot.. HAHA..kelakar!!
RINDU ZAMAN SEKOLAH WEYH!!! umi umi bubur ayam MEKDI.. ingat??

•·.·´¯`·.·• naDDy •·.·´¯`·.·• said...

hahahaha...ingat2.aku ingat aku nyanyi slow, skali kuat da..tak pasal2 aku glamer sbb bubur ayam mekdi.hehehehehe