RSS
Blog ini adalah catatan AKU dalam menjalani hidup. Hak AKU untuk menulis, Hak anda untuk membaca dan Hak anda untuk komen. TERIMA KASIH kerana menyinggah, membaca dan meninggalkan komen.

erk~

Pada hari ini, tengahari tadi....


"Malam ni pukul 9pm I dah nak gerak g Sabah...Nanti U tolong tengok-tengokkan kereta I dan rumah I ok... Kunci I letak kat ofis dady I...Kalau ade pape hal, call I ok..."

erk~ sape plak nih. takpe2.nanti aku reply.


"Bukan ke I ikut U pegi Sabah?hehe....U ni sape daaa.silap orang ar tu..."

Tak lame kemudian dia call.


"Helloo..U ni sape?"

"Helloo..aik..U yang call I, U tanye I sape?"

"Ha...call?"


"Eh silap-silap..U yang sms I tadi kan? U tanye I pulak"


"Ye ke? Jap..jap"
dia tengah cek sms la kot.

"A'ah lah. Sorry2...U ni sape eh?"


"I sape? Takde sape-sape. Ok lah bye..."


"Ok bye"


Pastu dia sms balik.


"Sorry kk...U ni sape?"

"It's ok...I kawan baru U. Balik Sabah nanti jangan lupa belikan I mutiara Sabah tau.

"He he..ok name U ape?"


"Janji tau? Name I naddy. Name U? Wife U sihat?


"Im promis...Im Shah.."
tak balas pasal wife pon..

"U pegi Sabah berapa lame? Dah siap packing ke? Nak I tolong?"


"1 minggu...I dah abis packing"


sms terbehenti setakat tu. Malas dah aku nak layan. Buatnye suami, tunang atau pakwe orang, Buat naya je.hehe...

Time dia call dan sms aku, akak aku ade skali dengan aku. Akak aku kata jangan bagi name penuh. Aku cakap, kalau bagi name penuh pon, dia bukan tau betul ke tak tu name aku.

Aku budget dia anak orang kaya. Yelah, nak pegi Sabah, pastu suh orang tengokkan kereta dengan rumah.

Aku cakap dengan akak aku, "suara dia sedap, mesti tak hensem..hehe.."
Akak aku cakap, "tak hensem takpe, tapi berduit..hehe.."

Teringat aku kat entri apei pasal lelaki/perempuan yang suara sedap tak hensem/tak lawa. Tapi perempuan/lelaki yang suara sedap, lawa/hensem. Tak caya? try baca NI. Aku pon ade buat kaji selidik secara tak langsung dan memang terbukti..hehehe...



naDDy: aku yang dah takde keje.hahaha~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

22 CoMMeNT:

Ries Lee said...

ada asas gak...

sharamli said...

mana tau k0t2 hensem....
te0ri apei tu bkn bleh pakai sgt..ha3

nursarah87 said...

ermm..suara anuar zain sedap..!

die pun encem..hehe

EN.ROBOT said...

haha,,,.melayan ko ae,..,~

•·.·´¯`·.·• naDDy •·.·´¯`·.·• said...

Ries Lee: ko pon buat kajian ek?


sharamli: kene wait and see perkembangan naddy dan shah la.tu pon kalau ade..haha..


nursarah87: tapi ade orang kata tak sedap..entah lah..


Robot: kan aku dah kata, aku takde keje.haha

Boneka tak sakit said...

betol ke suara tak sedap ensem! nie satu benda yg harus dia adakan kajian secara mendalam!!

boneka
muka ensem suara sedap! segala serba serbi mantap 100% tip top! altavista! bergaya dan lain2 yg hebat aku lah tu! hahaa

melampau lak riak!

p.i.n.a.t. said...

sore sy tak sedap.
betol nehh..ahahah~

Firol said...

sore mencerminkan sesorang?

emmmm..

Fatt Chin Choy said...

suara aku sedap dan hensem

azuan said...

aku hensem je!!

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

oww..tu mcm saje je nk kene kan org tu..prank msg..hik hik..aku rse la kowt..disebabkn ko tade keje,so layannn je la...hahahah

•·.·´¯`·.·• naDDy •·.·´¯`·.·• said...

Boneka: bluuueeeeeekkkkk~


pinat: buktikan!


Firol: bukan mencerminkan.mungkin secara kebetulan.


Fatt Chin Choy: rezeki la tu..haha


azuan: suara sedap tak?


kakuna: ye.aku sambung melayan ar ni.hehe

♥ayudeadwish♥ said...

tol tuh... mmg kebiasaannyer camtu kan? tu pasal suara aku pon cam budak 10thn...hahaa~~ (tak tau nak kata lawa ke tak) comey kot aku nih...
cantek view baru blog ko nih!

♥ayudeadwish♥ said...

tol tuh... mmg kebiasaannyer camtu kan? tu pasal suara aku pon cam budak 10thn...hahaa~~ (tak tau nak kata lawa ke tak) comey kot aku nih...
cantek view baru blog ko nih!

ezany said...

btul sgt la tu.. sore sy sedap.. sbb tu tak ensem jer.. hehe..

kimisai said...

xpaham...huhhu


lambat tangkap...

Jard The Great said...

aku rasa die org sabah yg keje kat sini.. ehehe... org sabah besanya suara sesedap rupa die.. =p =p

•·.·´¯`·.·• naDDy •·.·´¯`·.·• said...

ayu: orang cakap suara aku manje.risau bile nak cakap dalam telefon, kang orang salah anggap plak...cantek eh? tenkiu~


azany: ye ke tak ensem? mane gambo?


kimisai: lor..baca sekali lagi ye.hehe


Jard: tak..dia orang pahang. ade bisnes kat Sabah.hehe..

[ o k e d ] said...

cube try tsalah msg ngn gua..abg ayan pernah kena skali..

•·.·´¯`·.·• naDDy •·.·´¯`·.·• said...

oked: ek? abg ayan kene ape? mane no fon?

abang besi said...

tkhensem tkpe..jnji berduit...kih8...

•·.·´¯`·.·• naDDy •·.·´¯`·.·• said...

abang besi: gelak setuju ke?