RSS
Blog ini adalah catatan AKU dalam menjalani hidup. Hak AKU untuk menulis, Hak anda untuk membaca dan Hak anda untuk komen. TERIMA KASIH kerana menyinggah, membaca dan meninggalkan komen.

kenapa aku suruh undi

kat seblah kanan tu ade kotak undi. tapi takyah tanda pangkah, lipat kertas dan masukkan dalam kotak undi. ni undi moden.


aku buat kotak undi tu sebab ade blogger kata layout ni tak lawa. aku tak kesah kene tegur. sebab kadang2 layout blogger menyakitkan mata, menyusahkan baca. jadi, bile orang tegur, kita tau la layout tu ok ke tak. Kalau tak, orang malas nak baca. Yelah, isi bagus tapi sebab layout tak bes, isi tak sampai. Kan tak syok tu.


Tak logik la kalau kita buat blog tapi tanak orang baca, tanak orang komen. Kalau camtu, baik private kan je. Bila ade orang baca blog kita, pastu komen2, mesti hati berbunga. Pastu semangat nak berblog pon bertambah.


Aku dah nak buang kotak undi tu. kalau sesiapa yang baca entri ni dan ade komen pasal layout ni, bagitau la ye. Aku tak kesah.


Aku ni cepat bosan, suke tukar2. Masalahnye kebanyakan layout yang cantik, sume gelap2. Aku nak buat cemane.



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

12 CoMMeNT:

Fatt Chin Choy said...

dah ok ler ni

syed mohamed bin syed hassan (jen) said...

hai..kalau free mai la singgah blog jen..huhu

Nabil Fizri said...

20 kali bosan
20 layout.

Ries Lee said...

aku pun jenis cepat bosan gak...
tgk jer la banner kat blog aku tu..
ntah brape kali aku tukar2...

aku suka layout yg sebelum ni sbnrnyer..

Jard The Great said...

ok ja layout neh naddy. aku da vote.

mu jgn guna tulisan warna-warni plak.. sakit mata aku nk baca.. ehehe.. putih da cukup simple and senang mo bc.. ;p

•·.·´¯`·.·• naDDy •·.·´¯`·.·• said...

Fatt Chin Choy: =)


jen: singgah dapat makan free ke?


Nabil: setakat ni baru 4 kali bosan.


Ries Lee: aku dah bosan dengan yang sebelum ni.


Jard: baiklah jard!

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

oke la..!cantik! kan aku dh puji + dh vote pun..hehehe...

utk kpuasan sndriri,pe salahnye tukar2 layout...huhuh...

♥ayudeadwish♥ said...

cantek lor~~ hitam itu menawan.. aku pon suka itam...

ezany said...

ok dah layout ni.. tak nmpk serabut.

•·.·´¯`·.·• naDDy •·.·´¯`·.·• said...

kakuna: mekasih~


ayu: tenkiu~


ezany: mekasih jugak~

abang besi said...

ok dh..tk perlu tkr2 lg...ha...hehe...

•·.·´¯`·.·• naDDy •·.·´¯`·.·• said...

abang besi: nanti dah bosan, tukar lagi